X-mas in the house

Jag älskar Julen, det är det bästa på hela året. Det gör mig ännu mer lycklig, att jag detta år får fira det med förhoppningsvis snö, troligtvis regn. Men det är fortfarande bättre än att fira jul i 40 plus på stranden. Det är det närmaste jag kommit en depression. Jag och Natti har gjort det till en tradition att alltid kolla på The Holiday minst 20 gånger (ingen överdrift) under vintermånaderna. Vi är inne på vårt tredje år nu. Hoppas på att återförenas med min andra sämre hälft, helst nyss.
Wasaparken en solig lördags eftermiddag

Cravings

Jag har det senaste året haft cravings på Blått, jag bara älskar färgen i alla dess olika nyanser. Detta nagel lacket har nog inte lämnat mina naglar på ca ett år, blir precis som satin på naglarna, därav namnet. När mitt enorma studiebidrag kommer in om ca en vecka klickar jag nog hem dessa ljuvliga pjucks från Topshop.

Stress for success

(London utanför V&A)
Har precis kommit hem och slängt mig i sängen efter en 13h dag i skolan. Det är exakt en månad kvar till vi slutar och det märks. Det är också exakt en månad kvar tills Pete lämnar Aussieland och kommer hit, so excited.
Fredag efter skolan beger jag mig mot Vässan har lång ledigt ända fram tills på tisdag. Måndagen är inbokad hos tandläkaren, tandblekning står på schemat.

PD


All the miles that separate They disappear now when I’m dreaming of your face Tonight it's only you and me



RSS 2.0