friday im inlove

Älskar fredagar jag är ledig solen skiner det är klarblå himmel och stranden väntar på mig och tim. första morgonkaffen står bredvid och väntar på att bli upp drucken. Min helg började igår kl 14.00 på Aurora Bar med två glas vitt och två skumpa och tre av mina classmates, vid 19 tog jag färjan tillbaka till manly och sen stupa jag isäng och sov till 8 imorse, så nu är jag så utvilad.
Ska ner och köpa Petes födelsdags present snart, ett fallskärmshopp får det bli när han kommer tillbaka. Funderade på om jag skulle göra ett till men jag tror inte mitt hjärta klarar det.

Mi amor

La Roux – Quicksand - Standard Version
Laddar för ikväll, Tim är äntligen hemma vi ska ha barbie hos grabbarna. Jag ska lämna över barnen till grannen, sen beger jag mig mot manly. måste ta det ganska lugnt har patternmaking prov imorgon.
Min älskling har vart här och vänt, underbart och se honom. tre veckor kvar tills han kommer tillbaka, sen släpper jag inte iväg honom utanför sydneys gränser.

Bored

Idag har jag vart en riktigt hemmafru, tvättat, städat, lagat mat, gått ut med hundarna. Fyfan säger jag bara stackars satar som måste stanna hemma dag ut och dag in. Jag är så fruktansvärt uttråkad, ska blir skönt med skolan imorgon till kl 09.00 - 20.00, nästan så jag längtar lite.
På onsdag kl 07 kommer Pete äntligen hem, kommer sitta helt okonsentrerad hela dagen i skolan och veta att vi båda befinner oss i olika delar av Sydney. Tror nästan jag kommer ta den snabba färjan till Manly och svepa en öl så jag lugnar nerverna lite, men då blir jag väl sjösjuk istället. Torsdag har jag tagit ledigt från skolan.
Naglarna måste ju fixas ser jag på bilder sådär kan jag ju inte se ut.

Kids and house sitting

Är nyss hemkommen till mitt nya hem under två veckor. Jag och Natti ska passa två kids i Mosman.
Har precis gjort en dubbel espresso med en lite gnutta mjölk, slängt ihop en kyckling tacos för snart kommer en hungrig Will hem från skolan.
Sov som en klubbad säl inatt, tog fel buss hit igår så jag fick gå i en halvtimme med en stor jävla meter lång platt väska med alla design grejer, min vanliga väska datorn och mobilen i varsin hand. Mördar spindlar till höger och vänster. Tur som fan att jag har gps på mobilen annars hade jag fortfarande vart ute och vandrat. Imorgon är jag ledig ska sitta på balkongen och sola om det inte blåser så mkt. Bilder från när vi var barnvakt för exakt ett år sen, shit vad tiden går fort.
Huset i Mosman (Klippan på andra sidan till hör Manly)
Morgon kaffe på balkongen
Solning på balkongen

BBQ

Idag har det vart sjukligt varmt, har enbart rört mig mellan soffan och köket. Sliten är bara för namnet på hur jag kännt mig idag. Grillade hemma hos Isabella igår, skit fin utsikt över hela manly harbour. Vädret var underbart, grillspetten var super goda och vinet slank ner som vatten. Sen blev det Shark bar och vid 3 tiden klackade jag hemmåt.
Tror jag är inne på mitt 15 avsnitt av Gossip girl har även hunnit med nothing hill så jag fick sjuka London cravings. Avis på Pete som åker dit till helgen. Nu ska jag förbereda min muntliga redovisning om svenska folkdräkten som jag ska ha på tisdag. Har lånat en folkdräkt jag undrar om jag ska ha på mig den eller inte.

Mys

Ligger i min säng, är helt slut efter min sista dag i skolan för denna vecka, så skönt att vara ledig varje fredag. Har suttit och gjort pattermaking med levande ljus, råkade elda upp halva linjalen. Jävla skit, nu måste jag köpa en ny. Sovmorgon imorrn iaf sen bär det av till bibblan för lite reserch. Förhoppningsvis är jag färdig på lördag, då blir det bio Alice is underlandet, eller avatar på IMAX men då måste jag ta mig in till city och det tar emot lite.
Om en vecka och fem dagar kommer Pete hem, ååh mysmysmys i två dagar sen drar han till Bali i tre veckor.

My room

Idag har det regnat hela dagen, typiskt höstväder. Jag är saknig så jag har tänt ljus och hällt upp ett glas rödvin och satt coldplay på högsta ljud som går på min mac. Pluggandet kommer jag inte ifrån håller just nu på med mitt fjärde A4 av fem just nu om the brassiere. Sen har jag 30 sidor fashion process att läsa ska även börja min fashion dairy om fashion forcasting om requiem vinter 11/12 allt detta till imorgon.
Frank har inte visat sig, hoppas han håller sig gömd.
Linn: glömt och svara dig, skolan är jätte bra. tycker verkligen du ska söka. något speciellt du undrar över?
Lägger upp bilder så ni kan se hur jag bor!!

Surprise

Hur glad blir man inte när man kommer hem från skolan och finner en skumpa i sängen.
Fick den av chris flickvän som vart i Hurter Valley, det ska tydligen vara den godaste champagne hon druckit. Får prov smaka i helgen. Har även gått och kärat ner mig i denna ljuvliga skapelse från Dior


RSS 2.0