new blogg

teschan.blogspot.com/ follow me there

Grading

Idag har jag använt mina sovande matte hjärnceller. X och Y axlar, ville gråta en skvätt när jag såg vad som väntade idag, datoriserad grading. Men eftersom vi använt Gerber nu ett tag så kom jag snabbt in i det. Nästa vecka är det Digitizing som gäller. Jag är så stressad och jag har så mkt och göra i skolan så jag vet knappt vart jag ska börja. 7veckor kvar en har jag 2.5månaders sommar lov, 40graders värme, strandhäng och rosévin i mängder.

Mangoooo Season

is here, avnjöt min första idag. Men fyfan vad dyra dem är nu i bröjan. Idag har jag vart inne i Sydney och käkat lunch med Tim och hans föräldrar. Sen blev det lite shopping inför sommaren. Sitter och väntar på att grabbarna ska komma hem nu, jag bjuder på Grekiskt idag, Chicken Souvlaki med pita bröd, greek sallad, pompa, hommus och tatziki mmm mm mmm.
På nyheterna nyss var det om en kvinna som fött en 5.6kg bebis genom kejsarsnitt, PÅ NYHETERNA förihelvete. Lollo ska vara med på nyheterna då också som födde nästan en lika stor tjockis normalt. krigarlollo

Secret Squirrel

Här mina underbara chefer (Andrew and Bri från höger) och mina intern kompanjorner (Lauren and Maddy) Och sen jag The super intern som dem kallar mig för. Jag ska trotsa vädret och ge mig ut på en promenix till Shellie beach, det regnar och blåser storm, men jag måste ut och röra på mig. Annars kommer det bli den sista dagen min dator är i  livet. Jag satt och soursa companies (70st för att vara exakt) för olika services igår och allt försvann 12h jävla arbete, jag är så nära på att kasta ut datorhelvetet.

Pigeon Ground

RSS 2.0