Vässan

Har precis klivit upp och sitter i min flanell pjamas från tidigt 2000-tal som jag vägrar slänga och mina nyköpta Shepherd tofflor som kan vara det bästa som finns. Beger mig mot Vässan om cirka två timmar men först ska jag njuta av en koppkaffe och den lilla sjöutsikt som jag har från mitt köksfönster. Årstiden Höst ligger 2:a på min årstids lista. Jag bara älskar det, för jag vet att för varje dag som går blir det kallare och kallare och snön är inte längt bort.
I lördag träffade jag mina två älsklingar Lollo och Esmeralda. Lollo var i desperat behov av hårfärgning. Så desperat att hon lät mig göra det. Vet inte om hon ångrar sig nu....
För två veckor sen kom jag på den genialiska idéen på att jag Ullis, Johan och Max skulle ta en daytrip till Finland.
Så igår bar det av, väldigt väldigt dålig idé av mig. Jag mådde som en bäver hela resan, har glömt hur lätt jag har för att bli sjösjuk.

Patience baby

Min uppdatering sucks, men det är bara för att jag har sjukt mycket och göra i skolan.
Bilder från London kommer. Här är min toall trenchcoat som jag slängde ihop idag efter skolan.

Family night

Dessa ljuvliga hemlagade ciabattas med tapenade, cream cheese, ungersk salami och ost har jag precis moffat i mig. Helt klart beroende framkallande.
Detta är början på min Trenchcoat, som höll på att orsaka ett nervsammanbrott igår.
Maria, Tiffany och Jag delar rum i London. Kunde faktiskt inte blivit bättre.
Nu ska jag ladda batterierna på både mig själv och kameran, packa och påbörja min läxa. Tim och jag har även gjort onsdag till family night, så ikväll ska vi umgås och äta tacos. So long amigos

Back to school

Kom just hem från skolan och har precis hällt upp en välförtjänt kaffe i min nya Starbucks kopp.
I lördags kom jag hem från Thailand kl 9 stack nästan direkt till frissan, är numera super blond. Jag är inte helt super nöjd, men jag vänjer mig väl. Tim och Anna kom och joina mig i Vässan och kvällen började hemma hos Mimmie med rosé och vitt vin, och vidare till Månen.
Söndag hade jag Tim och Anna en riktig Svenne dag, vi käka mammas hem gjorda Köttbullar sen åkte vi till Ikea och käka Kanelbullar.
På torsdag åker jag till London med skolan, längtar ihjäl mig.
Mimmie tack för ännu en trevlig lördag, och för att du alltid finns där.

So long Thailand

Jag har precis packat klart och sitter i sängen med en kaffe och undrar hur många kg över the limit min väska kommer ligga på.
Från kl 11-15 på lördag kommer jag befinnna mig på Salong Jonas, ska jag ÄNTLIGEN till frisören och fixa till utväxten, som har fått växa hej vilt sen i april. Har du vägarna förbi så stick in och säg hej kommer troligen vara ganska uttråkad. Kan inte riktigt bestämma om det blir party i Vässan  eller Sthlm på kvällen, tur att Tim och Anna är spontana.

RSS 2.0