Welcome Frank

Har precis fått reda på att Frank flyttat in och jag fick också just åtta extra ögon som ska hålla koll på denna enormt stora håriga dock ofarliga huntsman spider, som senast var sedd under soffan. Den kan lika gärna vara under,i,på min säng i natt. Jag börjar gråta tror jag, som om inte anabola kackerlackorna och mega råttan vi har i köket är nog.

Better together

There's no combination of words
I could put on the back of a postcard,
No song that I could sing
But I can try for your heart,
Our dreams, and they are made out of real things,
Like a shoebox of photographs,
With sepiatone loving,
Love is the answer
At least for most of the questions in my heart ,
Like why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?
It's not always easy,
And sometimes life can be deceiving,
I'll tell you one thing, its always better when we're together
xo alskling

Week

Yes jag har äntligen fixat eget internet. Skolan går super. Första lektionen på måndag är mönsterkonstruktion lite svårt med alla nya ord. Men det går bättre och bättre. Skolan är bra och hård har sjukt många assesments som kommer upp. Första är minst 5 A4 där du ska analysera kläder under 1900 talet, tur som fan att mitt word är intställt på engelska. I min klass är vi 16st, 4 svenska, 1 kines, 1 sydafrikan resten aussies. Eva-lotta och Isabella bor har i Manly så går köpte vi baugette, salami massa soltorkadetomater och en BIB gick ner och satt oss på stranden och snacka skit. Ngr glas senare låg vi på rad på rygg och kolla stjärnorna och blev djupa.
Har äntligen fått ett eget rum, så imorgon bär det av till IKEA, ska köpa två hästar till mina kläder. Helgen blir det bara plugga och ta det lugnt nästa helg är nämligen Mardi gras ( stoor gay festival ) då blir det party.
På färjan påväg hem från skolan
Eva-lotta

Weekend

Jag har hittat Naan bröd of Heaven, tänk er Naan bröd fylt med ost yummi yummi. Natti och jag käka Indiskt igår som en lite recovery för fredagen. Den blev ganska lång. Tog färjan in till Sydney vid 16 för att möta upp Liam på Scoremans bar mycket gratis öl blev det, innan vi begav oss till en annan del av stan för att kolla på ett band som spela. Sen vidare tillbaka till Score för ännu mer gratis öl med Natti och Mitch. Slutligen hamnade vi i Kings Cross på Art Factory efter att ha sprungit i spöregn och försökt få ta på en taxi.
Will Liam och jag har vart på Vinne's idag och inhandlat en säng till mig, om två veckor får jag mitt rum tills dess slaggar på soffan bland kackerlacker och spindlar.
Min första riktiga dag i skolan imorgon först på schemat står det Modify pattern to create basic styles och develop patterns from a block using patternmaking principles, det blir lätt som en plätt.
Nu ska jag ta en runda på stranden sen blir det kaffe och en kyckling wok. Later!

Fashion design and technology

Har precis kommit hem från min första dag i skolan. Det är en ganska lång väg dit, först 30 min båt sen 10 minuter tåg. Så om allt synkar så tar det 1 och en halv timme dörr till dörr. Mitt schema är grymt 22h i veckan ledig varje fredag. Som gjort för att dra iväg på lång weekends, upp eller ner längst kusten.
Jag tror jag är lite för överkvalifiserad för denna utbildning, ska gå måndag och se. Annars får jag hoppa över ett eller två år om det går.
Jag och Yael från Israel fann varandra direkt, ungefär som jag och mimmie i ettan.
En tupplur nu sen ska vi har en BBQ här.
Igår efter jag kom hem efter en liten shopping tur gick jag och Liam till stranden med varsin Long neck (1l öl flaska).
Eftersom jag har stora köttsår mellan tårna efter mina flipflops så gick jag utan skor. Det skulle jag aldrig ha gjort, marken var så varm så jag fick brännblåsor. Så förmodligen inte klok ut idag när jag gick runt i skolan.

The Palace

Idag regnar det så jag har tagit mig till affären för att köpa världens godaste yoghurt med hallonsylt i. Morgonen har jag sprenderat framför Gossip Girl  med en stor kopp kaffe.
Det börjar klarna upp lite nu så jag ska in till The Corso och fixa spar konto sen blir the Warringah Mall för lite shopping.
Imorgon börjar skolan, det ska bli sjukt kul.
Sen jag kom hit har jag
-haft BBQ på stranden, blivit allt för onykter
-Träffat Rach och Chris kollat bröllops bilder
-Legat på stranden och bränt mig
-Sovit med ett öga öppet
-Vart inne i Sydney haft lunch med Scoreman, råkade även få med mig ett par skor hem, oops
Sover heller inte på rygg längre för det första Liam sa när jag kom hit var, vad du än gör sov inte på ryggen, det spökar. Tack för den som om mina nätter ändå inte är sömnlösa för värmen, spindlarna och kackerlackorna.

RSS 2.0