Daddicool

Fyller 50 år idag, detta ska firas med fint restaurang besök sen får vi se vad kvällen tar oss förmodligen mot en sjujävlars bakfylla i morgon.
Men först ska jag avnjuta några avsnitt av Gossip girl och en stor kopp kaffe i min nya Starbucks kopp som jag införskaffat mig. Tänker inte sätta min fot utanför dörren tills ikväll, det fullkomligt öser ner regn.
Igår fick min kropp en välförtjänt tre-timmars aromaterapy massage, body scrubb och ansikts treatment på ett väldigt mysigt spa. Även bröst massage vilket var... speciellt. Massören grabba tag i en patte och börja knåda, jag tänkte eeh ja men för all del ta för dig bara.
Lördagen den 3:e Okt landar jag på svensk mark, förmodligen i Vässan. Någon som vill styra upp någonting av girlsen?

Beachlife

Här svalkade jag mig idag
Dem två kommande veckorna spenderar jag på stranden i Thailand med min familj. Just nu ligger jag i min säng iklädd flanell skjorta, mjukis byxor och sockor skulle gärna haft mössa också, 15 jävla grader är den inomhus för pappa vägrar höja.
Passar på att slappa nu för sen är jag tillbaka i skolan och då väntar en hel hög med mönsterkonstruktion, jeans som ska sys och trenchcoat som ska konstrueras, klänning som ska mönster förändras och material som ska analyseras, oh dear.
Nu ska drömma om den ljuvliga laxmacka med philadephia, pressad citron och en kopp nybryggt kaffe som väntas till frukost imorgon vid poolen.
Idag svalkade jag mina lurviga på denna öde strand med en kall Singah och Mari Jungstedts nya bok Den mörka ängeln.
Adios amigos

It's my time

Jo det är sant, jag har skaffat mig en blogg. Endast så att mina vänner ska vara uppdaterade på vad som händer i mitt liv, eftersom jag är sjukt dålig på att höra av mig och sällan är på hemmaplan. Enjoy

RSS 2.0