I live here

I onsdags så överraska Pete med att ta ut mig på en jätte mysig middag, han ringde och sa sätt på dig ngt fin sen åkte vi till en jätte mysig liten italiensk restaurang. Efteråt hade han bokat bord på en jätte fin restaurang/bar med utsikt över hela sydney harbour bridge, satt där och drack rödvin och njöt över att ha världens bästa pojkvän. Här är förresten Manly beach i dagsljus och solnedgång. Jag bor på detta underbara ställe, är världens lyckligaste. Önskar bara jag kunde få dela det med alla min underbara vänner där hemma i Sverige.

I love my life

Håller på att förbereda min powerpoint presentation inför veckan. Tim kom och väckte upp mig imorse med att dra bort gardinerna, jag blir alltid lika lycklig när jag vaknar upp till den här utsikten. Anleding var att han fått jobb, så ikväll blir det fest. Imorgon är det eva-lottas 26års dag och jag har fixat biljetter till Sydney fashion week, så då ska det dressas upp.

Down the coast

Pecis hem kommen från bushen, har slängt mig i sängen med en kaffe. Det är för fint väder för att ligga inne så jag ska bege mig ut på en springrunda på stranden, ska bara vänta på att tvättmaskinen blir färdig.
Helgen var jätte trevlig, kom dit fredag kväll och drack öl runt öppna spisen, inlindad i täcke och halsduk, det är inte varmt i Australien längre de är vinter här nu.
Lördagen var helt underbar med strålande sol och friska vindar, perfekt för velour mjukisarna, myströjan och uggisarna, trash magzen och verters original kolorna joinade mig på stranden medans grabbarna fiskade och Pete surfade. Sen gick vi och letade musslor på stranden till kvällens käk. Eftermiddagens aktivitet var tennis och öl, mot skymningen satt vi runt elden och lyssna på musik och drack mer öl. Jag satt och var helt fascinerad av stjärnorna, så sjukt mycke stjärnor.
Idag är det morsdag här vet inte om det är i sverige men jag sänder en tanke till min underbara mamma som har 2/3 av sina barn på andra sidan jorden, hoppas casper tar hand om dig.

Project

Nu börjar ett nytt spännande project i skolan, den ända betygsatta. Pass credit or destinction står på spel bara 5pers av 5 klasser kan få destinction.
Vi ska designa kläder för ett Australienskt mid market märke, förståss är det inte på riktigt. Det ska bli så sjukt kul, först ska lärarna betygsätta oss i patternmaking och sewing från 1-10. Jag känner mig väldigt excited, jag är på krigstigen en av dessa destinction står det mitt namn på. Annars kommer jag bli väldigt grinig.
I eftermiddag åker jag och Pete till en av hans bästa vänners farm 3-4timmar nernåt landet. Ska bli kul och komma iväg lite från Sydney. Lite synd bara för det är Sydney fashion week denhär helgen.
Pete tvingade mig och köra bil här första gången för det här året, får kortslutning varje gång, vet varken vad som är höger eller vänster, blinkers eller vindrutetorkare.
Nu ska jag käka lunch med Eva-lotta har sånt enormt sug efter sushi, det är den ända jag vill äta om dagarna, sen ska jag sätta igång och researcha mitt märke.

Everything

Find me here, And speak to me
I want to feel You, I need to hear You
You are the light, That's leading me
To the place, Where I find peace again

You are the strength, That keeps me walking
You are the hope, That keeps me trusting
You are the life, To my soul
You are my purpose, You're everything

You calm the storms, And You give me rest
You hold me in your hands, You won't let me fall
You steal my heart, And You take my breath away
Would You take me in, Would You take me deeper, now

And how can I stand here with You
And not be moved by You
Would You tell me how could it be
Any better than this

Cause you're all I want. You're all I need
You're everything, everything
You're all I want. You're all I need
You're everything, everything


RSS 2.0